Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών της Ν.Δ. στον Νομό Άρτας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.
 
Επόμενη στάση, ήταν ο νομός Άρτας. Σε αυτή την επίσκεψη ο επικεφαλής του κλιμακίου, ΥπουργόςΜετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή του νομού κ. Γιώργο Στύλιο, τους βουλευτές κ.κ. Στέργιο Γιαννάκη, Άννα Ευθυμίου, Γεώργιο Κωτσό καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα, επισκέφθηκαν έργα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους και φορείς των τοπικών αρχών και αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.
 
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από το κυβερνητικό και κομματικό κλιμάκιο, επισκέφθηκε έργα στο Δήμο Αρταίων, που βρίσκονται σε εξέλιξη και που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, συνομίλησε με στελέχη του αγροτικού συνεταιρισμού «Πύρρος», επισκέφθηκε τη Γαλακτοβιομηχανία «Καραλής» και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ της Ν.Δ. στην Άρτα.
 
Ο ίδιος προήδρευσε σε διαδοχικές συσκέψεις με φορείς του πρωτογενή τομέα καθώς και με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.
 
Αναφερόμενος σε θέματα Περιφερειακής και τοπικής οικονομίας τόνισε: «Επισκεφθήκαμε, σήμερα, ως κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Άρτα, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούνται καθημερινά, προκειμένου να διαπιστώνουμε την πρόοδο του κυβερνητικού έργο. Είδαμε τη μεγάλη έμφαση που δίνεται πλέον σε νέες επενδύσεις στον παραγωγικό ιστό της περιοχής. Αλλά και την έμφαση στον πρωτογενή τομέα, με την προστιθέμενη αξία των αγροτικών προϊόντων να αναδεικνύεται. Είδαμε, όμως, και τα εμβληματικά έργα που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής προς το καλύτερο, αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει θέσει η Κυβέρνηση στη διάθεση των Δήμων μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
 
Η Άρτα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και δεν πρόκειται να κοιτάξει ξανά πίσω. Είναι, πλέον, μια περιοχή που μπορεί να προσελκύει εύκολα νέες επενδύσεις και κατ' επέκταση νέες θέσεις εργασίας. Μια περιοχή που γνωρίζει καλά τις δυνατότητες της και αισθάνεται πλέον σίγουρη για το μέλλον».
 
Παράλληλα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς αφού έκανε μία στάση στον Βυζαντινού Τύπου Ι.Ν. Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος «Κόκκινη Εκκλησία», πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στο Δημαρχείο Κεντρικών Τζουμέρκων όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Χασιάκο, περιηγήθηκε στην τοπική κοινότητα Βουργαρελίου όπου και έγινε παρουσίαση έργων υποδομής και συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με φορείς και πολίτες στην κεντρική πλατεία Βουργαρελίου.
 
Στις δηλώσεις του ο ίδιος τόνισε: « Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα τρία χρόνια της θητείας της, έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς ένα βουνό παγκοσμίων κρίσεων όπως η πανδημία, η εισαγόμενη ενεργειακή ακρίβεια και η γεωπολιτική αναταραχή.
 
Παράλληλα όμως, προχώρησε σε μια σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων, από τη μείωση της φορολογίας και τη στήριξη των κοινωνικά αδυνάμων, έως την αναδιάρθρωση της Παιδείας και την προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος.
 
Εδώ στην Άρτα, τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας αγωνίζονται σκληρά, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, για να βοηθήσουν τον τόπο τους να εξελιχθεί και να ανθίσει.
 
Ζωντανός πυρήνας της προσπάθειας, η ΔΕΕΠ με τα δραστήρια μέλη της και το ΝΟΣ που δίνουν δύναμη σε όλους μας, να συνεχίσουμε αυτόν τον αποτελεσματικό αγώνα.
 
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Νικολάου Σκουφά στο Πέτα, ξεναγήθηκε στο έργο βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά, επισκέφθηκε το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Καλεντίνη αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας όπου και συναντήθηκε με το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων.
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των μελών του κλιμακίου  στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Άρτας της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Άρτας, υπό το συντονισμό του Προέδρου της Νίκου Σπύρου και με την παρουσία  κομματικών στελεχών από όλο τον νομό.

Κατεβάστε φωτογραφικό υλικό εδώ.
Κατεβάστε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ.